Tenul normal

Tenul normal este perfect echilibrat, dar se intalneste destul de rar la omul matur. Un astfel de ten este un dar pretios al naturii. Pielea normala este fina, catifelata, mata si elastica, nu luceste si nu se cojeste. Cu un astfel de ten, de regula, nu sunt probleme – el are intotdeauna un aspect sanatos, o grosime medie si porii mici si netezi. Se mentine echilibrul intre grasimi si umiditatea pielii: glandele sebacee asigura o lubrifiere optima a suprafetei pielii. Persoanele cu ten normal nu au de a face cu pori mari, acnee sau dilatarea vaselor de sange. Iritatiile, de asemenea, apar foarte rar. In cazul unei ingrijiri corecte, posesoarele norocoase ale acestui tip de ten nu au probleme cu riduri pana la o varsta destul de inaintata. In plus, circulatia buna a sangelui asigura pielii o culoare frumoasa pentru mult timp. Dar daca nu este ingrijit corect, tenul normal poate deveni cu timpul uscat.

Tenul normal suporta bine majoritatea produselor cosmetice, iar spalarea cu apa si sapun nu provoaca reactii negative.
Toate comentariile (2)

  1. Liege

    Scuze, m-am grabit cu comentariul de la celalalt articol!! :-) Acum am citit DE CE nu este ok sa te dai cu crema noaptea si m-am lamurit.Medical vorbind, toxine se elimina (SI) prin piele intotdeauna, prin transpiratie, dar nu ma lamuresc de ce in mod special noaptea ar fi rata de eliminare a toxinelor mai mare decat ziua.Asadar m-am intrebat daca Dr. Haushka este cu adevarat medic si asa am aflat ca a pornit de la antroposofia lui Rudolf Steiner, ca e doar un brand (persoana in sine, Dr. Haushka fiind decedat din 1969) si ca nu a fost medic, ci chimist. Titlul de “doctor” s-ar putea sa se refere la titlul din cercetare sau doar pentru ca “da bine”. :-)

  2. Domingos

    Pixie, e cea mai buna pudra pentru mine.folosesc apcraltoiul acela catifelat,nu stiu cum sa-i zic.matifiaza beton.mai re-pudrez,dar in comparatie cu altele e super.mai folosesc facefinity tot MF , tot exeptionala.dovedit in timp.pup

Lasa un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *


*